Wie zijn wij?Paleis het Loo, tijdens de uitreiking van het droomboek voor de koning op 5 september 2013. Met koning Willem- Alexander, Ronald Baseler, Hans Wijers en Albert Verlinde.


  • ILR is in 2012 verkozen als beste duurzame idee van Zuid-Holland volgens Duurzame dinsdag.

  • ILR is in 2013 verkozen als Optimist volgens Krachtinnl. Als de organisatie die zich inzet voor een leefbare samenleving.

  • ILR wordt in 2013 als droom gepubliceerd in het droomboek voor de koning oplage meer dan 3.000.000.

  • ILR wordt in 2013 als droom voor de koning opgenomen in de buiten tentoonstelling op paleis het Loo.

  • Ronald Baseler van ILR wordt in 2014 verkozen tot Gouden Rotterdammer 2014.

  • ILR doet in 2014 mee met de campagne van Keep It Clean 010.

Ons team van vakdocenten bestaat uit kunstenaars met al ruim 10 jaar ervaring in het onderwijs en met een passie voor het werken met recycle producten.

Ronald Baseler

De I love recycling kast is een initiatief van Ronald Baseler (Academie van beeldende kunsten te Rotterdam). Ronald is kunstenaar, decorbouwer en vakdocent voor het brede school onderwijs.

Als kind vond hij het al leuk, om zelf zijn speelgoed te maken van afval. Ook als kunstenaar en vakdocent maakt hij weer veelvuldig gebruik van recycle producten.Marja Baseler

Marja Baseler is schrijfster. Zij heeft al meer dan 40 kinderboeken en studieboeken op haar naam staan. Nieuw is het Lekker in je vel spel: de oplossingsgerichte vragen van dit spel helpen kinderen, jongeren en volwassenen bij het omgaan met emoties. Daarnaast heeft zij veel ervaring als leerkracht in het onderwijs en in het geven van workshops. Marja is nu bezig met de ontwikkeling van een 'I Love recycling lesprogramma' voor scholen.

Wil je meer over haar weten? Neem een kijkje op haar website: www.marjabaseler.nlrecycle movie
I love recycling kast